Minds in the 21st century.

When a distinguished but elderly scientist states that something is possible he is almost certainly right. When he states that something is impossible, he is very probably wrong.

Arthur C. Clarke's 1 law.


At the present rate of progress, it is almost impossible to imagine any technical feat that cannot be achieved - if it can be achieved at all - within the next few hundred years.

Arthur C. Clarke, 1983.

Saturday, March 12, 2011

Dagens Penkowa - update

D. 7 Marts 2011:

Penkowas byretsdom for underslæb bliver ikke anket, og står derved
ved magt (dom står ved magt).

Den meget omtalte hjerneforsker Milena Penkowa blev i december idømt tre måneders fængsel for underslæb, forfalskning af dokumenter og for falsk anklage mod en studerende.


Det bliver tørt konstateret at Institutleder Mellerups beskrivelse af forholdet "som ikke noget at gå så meget op i, det er jo bare en halv månedsløn" - holder altså ikke i retten.

Den statsbetalte presse indser at de måske har været lidt for flinke :


Vi står med den måske største forskningsskandale i Universitetets historie, en rektor der har bragt sig selv i en enestående umulig situation, en tidligere forskningsminister der har bevæget sig på kanten af magtmisbrug og meget andet - og så kommer vi i 21' eren med et lidt distanceret portræt af Milena Penkowa, der godt nok stiller et par skarpe spørgsmål - men lader hende afværge dem med lodret sludder om, at hun ikke må udtale sig, skriver Dines Boertmann i sin mail.
DR indrømmer medløb til forvaltningen.

Der kommer mere baggrunds materiale om personen Penkowa:

http://www.bt.dk/danmark/hun-flirtede-med-de-mandlige-laerere

EB baggrunds artikel om Penkowa, faderens fængselsdom, ungdoms aar mm.

No comments:

Post a Comment